Annons:

Annons:

IndiGo samarbetar med AVIAREPS på sex nya europeiska marknader

Mr. William Boulter, Chief Commercial Officer, IndiGo, " Vi är glada att tillkännage vårt samarbete med AVIAREPS. Samarbetet kommer att hjälpa våra nuvarande och framtida kunder i Europa att välja och boka IndiGo´s prisvärda, punktliga, servicevänliga och problemfria tjänster”, enligt ett pressmeddelande.

Tapani Kauhanen, General Manager för Aviareps i Norden: ”Indien är en växande marknad för både fritids- och affärsresor. Därmed finns det också en marknad och stor efterfrågan på detta snabbt växande Indiska flygbolag”.

IndiGo är ett av världens snabbast växande flygbolag och har en enkel filosofi: att erbjuda låga priser i kombination med punktlighet, prisvärdhet, servicevänliga och problemfria tjänster. Med hjälp av sin flotta på över 230 flygplan erbjuder flygbolaget över 1400 dagliga flygningar och till 56 indiska och 18 internationella destinationer.

AVIAREPS, kommer att representera IndiGo med komplett GSA-service som innehåller försäljning, marknadsföring, bokning och biljettering på de berörda marknaderna.

Kommentarer är stängda.