Annons:

Annons:

Accor i nytt strategiskt samarbete

Accor Hotels köper aktiekapital i och inleder ett strategiskt partnerskap med service- och eventföretaget Potel & Chabot Group.

Accor Hotels går tillsammans med Edmond de Rothschild Investment Partners in som innehavare av 40 respektive 51 procent av aktiekapitalet i service- och eventföretaget Potel & Chabot Group. Det framgår av ett pressmeddelande.

Potel & Chabot Group är med sina två varumärken Potel & Chabot och Saint Clair Le Traiteur, branschledande i Frankrike inom, som det heter, ”skräddarsydda prestigefyllda event”.

– Jag är övertygad om att partnerskapet med Potel & Chabot kommer att skapa många nya möjligheter för oss alla inblandade. Potel & Chabot är ett anrikt lyxvarumärke med ett brett utbud av tjänster till high-end kunder, stora företag och världskända evenemang. Det ger oss en rejäl skjuts och tillåter oss att skapa nya tillväxtmöjligheter, säger Sven Boinet, vice koncernchef för AccorHotels.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018