Annons:

Annons:

Accor i nytt strategiskt samarbete

Accor Hotels köper aktiekapital i och inleder ett strategiskt partnerskap med service- och eventföretaget Potel & Chabot Group.

Accor Hotels går tillsammans med Edmond de Rothschild Investment Partners in som innehavare av 40 respektive 51 procent av aktiekapitalet i service- och eventföretaget Potel & Chabot Group. Det framgår av ett pressmeddelande.

Potel & Chabot Group är med sina två varumärken Potel & Chabot och Saint Clair Le Traiteur, branschledande i Frankrike inom, som det heter, ”skräddarsydda prestigefyllda event”.

– Jag är övertygad om att partnerskapet med Potel & Chabot kommer att skapa många nya möjligheter för oss alla inblandade. Potel & Chabot är ett anrikt lyxvarumärke med ett brett utbud av tjänster till high-end kunder, stora företag och världskända evenemang. Det ger oss en rejäl skjuts och tillåter oss att skapa nya tillväxtmöjligheter, säger Sven Boinet, vice koncernchef för AccorHotels.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018