Annons:

Accor Hotels satsar på paketresor med flyg

Accor Hotels lanserar produkten ”Flight + Hotel”, där hotellgruppen säljer paketresor som också innehåller flygbiljetter.

För två år sedan införde Accor Hotels möjligheten för resenärer att, utöver gruppens egna hotell, också boka oberoende hotell på sin webbplattform. Nu tar man ytterligare ett steg närmare OTA:erna och lanserar produkten ”Flight + Hotel”, som innebär att det även går att boka paketresor som också innehåller flygbiljetter på hotellgruppens sajt.

”Flight + Hotel” omfattar 180 hotell på 30 destinationer runt om i världen, till exempel Paris, Buenos Aires, Dubai, Rio de Janeiro, Bangkok och New York.

Satsningen är ett samarbete mellan Accor Hotels och onlineresebyrån MisterFly som är specialiserad på försäljning av rabatterade flygbiljetter.

– Det nya Flight + Hotel-paketet förstärker ytterligare vår portfölj av tjänster som redan erbjuds våra kunder. Det är en del av vår pågående digitala transformationsstrategi, som går ut på att göra AccorHotels.com till den främsta kontaktpunkten mellan resenärerna och AccorHotels-nätverket, säger Romain Roulleau, AccorHotels senior vice president, e-handel och digital services, i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024