Annons:

Annons:

Best Western hämtar försäljningsdirektör från Scandic

Andreas Gottlieb har utsetts till ny försäljningsdirektör för Best Western i Skandinavien.

Andreas Gottlieb kommer närmast från Scandic där han hade rollen som försäljningschef i Stockholmsregionen och ansvarat  han bland annat har ansvarat för försäljningsarbetet för ett antal av kedjans hotell som Scandic Grand Central, Scandic Continental och Haymarket by Scandic. Dessförinnan har han haft flera andra ledande roller inom försäljning, dels på Scandic men även inom Strömma och Marriott.

– Vi är oerhört glada över att kunnat knyta Andreas till Best Western. Andreas är i mina ögon en av de absolut bästa i vår bransch inom försäljning och kommer bidra till att ytterligare flytta fram våra positioner, säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western

– Jag tycker kedjan har utvecklats på ett väldigt positivt sätt de senaste åren och ser fram emot att med att bidra till fortsatta framgångar i framtiden, säger Andreas Gottlieb.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018