Annons:

Best Western växer i Stockholm

Hotell Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm ansluter sig till Best Western. Hotellets läge vid Fridhemsplan gör hotellet till ett perfekt alternativ för både affärsresenärer och fritidsgäster som vill utforska Stockholm. Hotellet erbjuder 220 prisvärda rum av god standard samt en bar och restaurang som serverar enklare rätter, snacks och dryck, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att Hotell Fridhemsplan har valt att bli en del av BWH Hotel Group säger Johan Michelson, Sverigechef i ett pressmeddelande. Hotellet kommer bli väldigt uppskattat bland våra gäster och kompletterar våra övriga hotell i Stockholm på ett utmärkt sätt.

– Det känns toppen att bli en del av BWH Hotel Group säger Savvas Constadinities, ägare till Hotell Fridhemsplan i ett pressmeddelande. Det är en väldigt utmanande tid för hotellbranschen men jag är övertygad om att man tar sig starkare ur krisen genom att samarbeta med andra privatägda hotell vilket är hela idén med kedjan.

En kommentar

  1. Anonym: Ja vilket ypperligt tillfälle att förvärva ännu fler hotell, med tanke på att det lär dröja minst ett år innan folk börjar affärsresa på riktigt igen, och innan turismen sätter fart igen
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024