Annons:

Annons:

BILDEXTRA: Skandinaviens första Radisson RED öppnar i i Danmark

Radisson RED Aarhus ligger i hjärtat av Danmarks näst största stad, ett pulserande kulturellt centrum. Hotellet öppnade sent förra veckan och är inriktat mot den sociala och urbana resenären enligt ett pressmeddelande.

”Med rymliga rum med stora balkonger och en design med djärva mönster och färger, är det första Radisson RED-hotellet i Skandinavien en riktig spännande upplevelse. Det här är en bra start för Radisson RED i Norden, med nya fastigheter planerade i både Reykjavik och i Oslo. Med detta förstärker vi vår position som Nordens ledande internationella hotellgrupp och vi ser fram emot att välkomna gäster och introducera vårt Radisson RED-erbjudande till regionen”, kommenterar Tom Flanagan Karttunen, Senior Vice President för Radisson Hotel Group i norra och västra Europa i ett pressmeddelande.

Radisson RED Aarhus ligger bara några stenkast från några av stadens mest eftertraktade kulturattraktioner, inklusive ARoS, Musikhuset och den centrala matmarknaden, perfekt för gäster att fördjupa sig i den lokala kulturen. Hotellet kommer att bli stadens nya ”vardagsrum” och har djärva konstverk och bjuder in lokalbefolkningen och resenärer att träffas för en kreativ och social upplevelse.

Det livliga hotellet erbjuder 78 rymliga rum och sviter med balkonger, ett inbjudande lobbyområde som fungerar som en kreativ hangout, en trendig restaurang och en bar. För affärsresenärer erbjuds inspirerande mötesrum med modern teknik.

 ”Radisson RED Aarhus är den perfekta platsen för resenärer som letar efter en nordisk design med industriella inslag. Hotellets design har ett lokalt fokus och vi erbjuder gästen en avslappnad och modern service”, förklarar Helene Hallre, Cluster General Manager för Radisson RED Aarhus och Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Radisson Hotel Group lanserade Radisson RED för fösta gången under 2018 och Radisson RED Aarhus är det första RED-hotellet som har öppnats i Norden. 

Radisson Hotel Group är Nordens ledande internationella hotellgrupp med Radisson Blu, Radisson Collection, Radisson RED och Park Inn by Radisson fastigheter i alla 5 länder.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.