Annons:

BILDEXTRA: Stordalen öppnar Sveriges första nollenergihotell

Den norska hotellmagnaten Petter Stordalen lever upp till sitt budskap om att satsa sig ur krisen. I juni inviger han Skandinaviens första nollenergihotell i Solna – som har kostat en miljard att bygga, enligt DI.

Tanken är att hotellet ”House of Choice” ska producera lika mycket energi som förbrukas, med hjälp av 2 500 kvadratmeter solceller på taket och fasaden.

– Rent tekniskt kan jag sälja energi från House of Choice till Vattenfall, hur kul är inte det? säger Stordalen till DI.

3 kommentarer

  1. Anders: Så bra, hoppas att fler hotell tar efter!
  2. Läsare: Tänk fortfarande på alla människor han sparkat som jobbat troget åt honom i många år. Hade varit bättre att ta hand om hotellen han hade och personalen och först efter krisen se på ny investeringar. Visst är det bra med miljöarbete, men se på övriga kedjor. De ligger också långt framme men står inte skriker på ett tak.
  3. Urban: Jag vet inte vad man skall tro om denne man men jag skulle personligen inte köpa en begagnad bil av honom. Tänker på Donald Trump som har en del gemensamt med varandra. Stordalen och Trump. Är för övrigt en av de få svenskar som träffat Donald Trump och det är jag inte stolt över... Men sant.
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024