Annons:

Brand på Vinghotell i Turkiet

En brand utbröt i natt på ett av Vings hotell i Alanya: Eftalia Marin. Brandlarmet ska inte ha fungerat utan det var en gäst som först upptäckte branden och larmade receptionen.

En brand utbröt tidigt i morse, runt 04-tiden, på hotell Eftalia Marin, ett Vinghotell i Alanya, rapporterar Aftonbladet. Branden ska ha startat i ett rum och röken spred sig snabbt till närliggande rum. Brandlarmet gick inte igång utan det var en gäst som upptäckte branden och larmade receptionen. Ving ser allvarligt på incidenten och Vings informatör Anna Hagberg säger till Aftonbladet att det kommer att startas en internutredning om varför brandlarmet inte fungerade.

På hotellet finns cirka 500 rum med 78 svenskar boende där i nuläget. Ett antal av hotellets gäster har förts till sjukhus med rökskador men enligt Ving ska ingen av deras gäster ha skadats.

Branden släcktes vid 06.30 i morse.

– Vi har personal på plats för att ta hand om våra gäster. Det är en traumatisk händelse att bli väckt av att det brinner mitt i natten, säger Anna Hagberg till Aftonbladet.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024