Annons:

BWH Hotel Group fortsätter expandera i Norge

Efter sommarens tillskott med fem nya hotell i Bergen genom samarbetet med de Bergenske, fortsätter BWH Hotel Group att växa i Norge. Ytterligare fyra hotell ansluter sig nu till kedjan som anses vara ett alltmer attraktivt alternativ för fristående hotellentreprenörer, enligt ett pressmeddelande.

De nya medlemmarna är Voksenåsen Hotell i Oslo ovanför Holmenkollen, Saga Hotel Oslo, ett designhotell i Oslo Centrum och flygplatshotellen Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport och Best Western Plus Oslo Airport.

– Vi har trots den rådande krisen en mycket positiv utveckling i Norge just nu, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group i Skandinavien i ett pressmeddelande. Många hotellägare har det självklart tufft just nu och ser över hur man bäst kan rusta sig för framtiden. Kombinationen av att tillhöra en stark hotellkedja som skapar intäkter och minskar kostnaderna samtidigt som man behåller sin självständighet och individuella prägel är något många hotellägare upplever som väldigt tilltalande. Vår vision är att bidra till ett levande hotellandskap i en värld där allting blir mer och mer standardiserat och vår målsättning är att bli den ledande kedjan av privatägda och fristående hotell i Norge.

– För oss var BWH Hotel Group ett självklart val, säger Matthias Tanski, Ägare och VD för CiC Hospitality. Vi har hotell med i kedjan sedan tidigare och upplever att det är en professionell organisation som hjälper oss att utveckla vår hotellaffär vidare och förstår våra utmaningar. Det finns också en styrka med en global hotellkedja.

– Det känns roligt och spännande att bli en del av en stor internationell hotellkedja. Vi hoppas att många nya gäster nu ska hitta till vårt fina hotell och vi har stor tillförsikt till att bland annat lojalitetsprogrammet Best Western Rewards ska bidra till detta säger Maria af Klinteberg Herresthal, VD för Voksenåsen i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024