Annons:

Annons:

Clarion rekryterar Kajsa Ekelund från Prat PR

Med tidigare erfarenhet från nära samarbeten med ett flertal PR-byråer tar Clarion Hotel det strategiska beslutet och förstärker marknadsavdelningen med PR-konsulten Kajsa Ekelund, enligt ett pressmeddelande.

Kajsa Ekelund kommer närmast från Prat PR, där hon som senior PR-konsult har ansvarat för byråns kunder inom mat och livsstil. Dessförinnan har hon också varit kommuniktionschef för Media Markt samt seniorkonsult på JCPr.

– Jag tycker det ska bli oerhört spännande att få bli en del av Clarion Hotel, som verkligen tycks vara på en expansiv resa. Hotellbranschen är ny för mig, men jag hoppas och tror att jag med min erfarenhet från andra branscher kommer att bidra till att stärka varumärket, säger Kajsa Ekelund, tillträdande PR Specialist för Clarion Hotel i Sverige.

Kajsa Ekelund rekryteras och blir ansvarig för PR-delen för Clarions 13 svenska hotell. Samtidigt förstärks teamet med en motsvarande roll på den norska sidan, som Ole Kristian Bakkene har tackat ja till. Totalt består Clarions nordiska marknadsavdelning av 6 personer och leds av Sofia Wulff, Head of Marketing & Communication.

– Det känns fantastiskt kul att välkomna Kajsa till ett team med en otrolig genomförandekraft. Jag har nu varit på plats i min roll i en månad och ser så fram emot att starta hösten tillsammans med mitt nya team, säger Sofia Wulff, Head of Marketing & Communication i ett pressmeddelande.

Kajsa Ekelund tillträder sin roll den 12 augusti.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.