Annons:

Annons:

Clarion rekryterar Kajsa Ekelund från Prat PR

Med tidigare erfarenhet från nära samarbeten med ett flertal PR-byråer tar Clarion Hotel det strategiska beslutet och förstärker marknadsavdelningen med PR-konsulten Kajsa Ekelund, enligt ett pressmeddelande.

Kajsa Ekelund kommer närmast från Prat PR, där hon som senior PR-konsult har ansvarat för byråns kunder inom mat och livsstil. Dessförinnan har hon också varit kommuniktionschef för Media Markt samt seniorkonsult på JCPr.

– Jag tycker det ska bli oerhört spännande att få bli en del av Clarion Hotel, som verkligen tycks vara på en expansiv resa. Hotellbranschen är ny för mig, men jag hoppas och tror att jag med min erfarenhet från andra branscher kommer att bidra till att stärka varumärket, säger Kajsa Ekelund, tillträdande PR Specialist för Clarion Hotel i Sverige.

Kajsa Ekelund rekryteras och blir ansvarig för PR-delen för Clarions 13 svenska hotell. Samtidigt förstärks teamet med en motsvarande roll på den norska sidan, som Ole Kristian Bakkene har tackat ja till. Totalt består Clarions nordiska marknadsavdelning av 6 personer och leds av Sofia Wulff, Head of Marketing & Communication.

– Det känns fantastiskt kul att välkomna Kajsa till ett team med en otrolig genomförandekraft. Jag har nu varit på plats i min roll i en månad och ser så fram emot att starta hösten tillsammans med mitt nya team, säger Sofia Wulff, Head of Marketing & Communication i ett pressmeddelande.

Kajsa Ekelund tillträder sin roll den 12 augusti.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020