Annons:

Copperhill får en Rask vd

Skidfantasten Eva Ottosson Rask tar över vd-rollen på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Därmed lämnar hon Stockholm och Clarion Collection Hotel Tapto.

Tidigare i år blev det klart att Copperhill Mountain Lodge i Åre behövde rekrytera en ny vd. Pernilla Gravenfors, som haft posten sedan 2009, valde att lämna Nordic Choice Hotels för att bli vd och delägare i Holiday Club i Åre.

Nu är det klart att Eva Ottosson Rask den 1 augusti blir ny vd för Copperhill. Hon har senast varit vd för Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm, där hon bland annat gjorde modebutik av hotellet och gav gästerna möjlighet att prova och handla med sig kläder.

Tidigare har hon varit marknadschef för Clarion Hotel Sign – men också jobbat på skidreseföretaget Sigge Sport Skidresor. För skidåkning är ett stort intresse.

– Jag har två passioner i mitt liv förutom man och barn och det är fjäll och hotell. Jag älskar utförsåkning och jag älskar att springa och vandra i fjällen. När jobbet på Copperhill dök upp kändes det som om allt föll på plats. Jag får bo och leva i den delen av Sverige som jag älskar mest och jag får dessutom fortsätta och utveckla ett fantastiskt hotell och Åre som en året-runt-destination, säger Eva Ottosson Rask i ett pressmeddelande.

Nu ska hon jobba med att locka gäster inte bara till Copperhill utan till hela Åre.

– Nu vill vi visa upp Jämtland för resten av världen. Och för att lyckas globalt, behöver vi agera lokalt: fördjupa våra lokala samarbeten, ta ansvar för vår närmiljö och vara relevanta för människorna på plats. Jag vill att Åreborna ska känna att detta är deras hotell, säger Eva Ottosson Rask.

En kommentar

  1. Roger Ljungström , Interbus: Stort grattis Eva, kör hårt!