Annons:

Annons:

Ess Hotell köper Mornington Hotel

Hotellgruppen Ess Hotell och Koncept Restaurang Holding köper tillsammans Mornington Hotel på Avenyn i Göteborg. Nytt namn blir Hotel Bellora och det ska bli ett boutiquehotell.

I november gick Ess Hotell in som delägare i Koncept Restaurang Holding, som driver Brasserie Lipp, Rose & Crown och nattklubben Glow på Avenyn i Göteborg. Nu köper de två bolagen tillsammans klassiska Mornington Hotel Stravaganza, som ligger på samma adress.

– Nu ska vi förädla verksamheten ytterligare och skapa en riktigt attraktiv anledning att resa till Göteborg. Moderna och beresta hotellgäster är kräsna och vill ha mer än ”bara” ett bra boende, de söker upplevelser och här finns alla möjligheter att skapa detta, säger Jonas Stenberg, vd för ESS Hotell, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare driver ESS bland annat Ystad Saltsjöbad, Falkenbergs Strandbad samt Hotel Pigalle och Barken Viking, bägge i Göteborg. Bolaget driver även restaurangerna Barabicu, Tranquilo och Peacock Dinner Club i Göteborg.

Mornington byter namn till Hotel Bellora och ska blinett förstklassigt boutiquehotell med italiensk atmosfär. Ombyggnationen sker successivt under våren och samtidigt byggs krogen Rose & Crown om till en italiensk restaurang.

– Med tanke på att vi också äger fastigheten har vi nu förutsättningar att skapa ett riktigt ”palats” som bidrar till att göra Avenyn än mer attraktiv, säger Jonas Stenberg.

ESS Hotel och Koncept Restaurang tillträder den 15 januari.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019