Annons:

Annons:

Fest när Stordalen invigde nytt Malmöhotell

Närmare 800 personer var inbjudna när Petter Stordalen igår invigde Quality Hotel View på Hyllie utanför Malmö. ”En magisk kväll”, konstaterar hotellmagnaten.

Det bjöds på stor fest när Petter Stordalen igår, efter flera års planering och bygge, till slut kunde inviga mötes- och konferenshotellet Quality Hotel View på Hyllie utanför Malmö.

De 800 inbjudna gästerna fick under kvällen njuta av sång av Linnea Henriksson, Magnus Tingsek och Danny Saucedo samt testa hotellets restaurang Brasserie X. Under kvällen överraskade dessutom även melodifestivalaktuella Uno Svenningsson, Patrik Isaksson och Tommy Nilsson med en spontanspelning, enligt ett pressmeddelande.

– Det här är en magisk kväll!! Jag har många fantastiska hotell men det är få som slår Quality Hotel Views läge. Med tolv minuter från Kastrup når vi världen och med alla fantastiska skåningar vid hotelltrappan så har vi förutsättningar att skapa någonting väldigt unikt. Hotellet slår redan alla prognoser och vi märker tydligt att vi är med och sätter Malmö på kartan, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen i pressmeddelandet.

Quality Hotel View har 302 rum och 21 konferenslokaler med kapacitet för upp till 1 050 personer.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019