Annons:

Annons:

First Camp första campingkedjan som får Den Gröna Nyckeln

First Camp blir den första campingkedjan i Sverige som får den internationella miljömärkningen Den Gröna Nyckeln.

Miljöutmärkelsen delas ut av Foundation for Environmental Education till fjällstationer, vandrarhem, campingplatser och hotell som tar extra hänsyn till miljön.
– Det är väldigt glädjande och positivt att vi nu får med en sådan stor och viktig aktör som First Camp i våra miljöansträngningar. Våra europeiska kollegor har legat före oss vad gäller camping- och semesterbyar så jag hoppas att det här nu sätter fart på resten av branschen, säger Emma Andersson, ansvarig för Den Gröna Nyckeln på Stiftelsen Håll Sverige Rent.
– Vi har under hösten haft ett arbete som involverat platscheferna på alla våra sju destinationer och det har varit väldigt roligt. Alla har varit väldigt positiva även om det i vissa fall innebär att vi måste ompröva hur vi löser en del driftsfrågor och jag är överraskad vilken energikick det varit att få formulera vår egen miljöpolicy och sedan börja sätta den i handling, säger First Camps miljöansvarige Marcus Petersson.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019