Annons:

Annons:

First Hotels och Travelcklick inleder samarbete

Travelclick och First Hotels har tecknat ett samarbetsavtal. Det framgår ev ett pressmeddelande.

 

Hotellkedjan First Hotels har inlett et samarbete med Travelclick, en av de marknadsledande aktörerna när det gäller centrala bokningssystem (CRS).

– Med detta avtal tar First Hotels ett rejält kliv in i morgondagens hotellteknik. Travelclick har en unik plattform och vi kan nu erbjuda hela vår hotellportfölj ledande lösningar inom intäktsmaximering, distribution och gästadministration, säger First Hotels vd Vibeke Raddum i en kommentar.

Travelclick har i år vidareutvecklat ett antal prissättningsverktyg, datorstyrda integrationslösningar och funktionalitetsförbättringar. Fler innovationer kommer fortlöpande, enligt företaget.

– Vi kommer att initiera flera utvecklingsprojekt med First Hotels, bland annat en helt integrerad lösning för inlösen av lojalitetspoäng med vårt egentutvecklade program iHotelier Booking Engine 4.0, säger Jan Tissera, vd för internationell försäljning på Travelclick.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018