Annons:

Annons:

First Hotels öppnar nytt i Södertälje

Under våren fortsätter First Hotels expansion med två hotell i Södertälje. Det framgår av ett pressmeddelande.

First Hotels fortsätter att växa och under våren ansluter de två Södertäljehotellen First Hotel Vindeus och First Hotel Almnäs Park sig till kedjan. Det framgår av ett pressmeddelande.

First Hotel Almnäs Park ligger i Almnäs i Södertälje, eller ”Stockholm Syd Almnäs” som det 1000 hektar stora området också kallas. Målet är området ska bli ett av Skandinaviens största industriområden.

– Det skapas många arbetsplatser här och efterfrågan på övernattning och mötesfaciliteter ökar, säger Mouris Eliya, styrelseordförande i Profossen som äger First Hotel Vindeus och First Hotel Almnäs Park.

First Hotel Vindeus ligger nära såväl Almnäs som Södertälje centrum.

– Under längre tid har vi jobbat för att hitta en bra partner i Södertälje. Det hittade vi i Mouris Eliya och Profossen. Både staden och hotellmarknaden är i en spännande utvecklingsfas och jag är säker på att vårt samarbete kommer bli fruktbart för båda parter, säger Daniel Atteroth, direktör för affärsutveckling på First Hotels.

First Hotel Almnäs Park är under uppbyggnad och ska vara blir färdigställt under våren 2017, medan det redan etablerade First Hotel Vindeus ansluter sig till First Hotels från den 1 mars.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019