Annons:

Annons:

Forenom planerar att öppna lägenhetshotell på Arlanda 2020

Lägenhetshotellet kommer att erbjuda 120 rum med nordiskt boende och design. Forenom anser att det flexibla alternativet för långtidsboende kommer att erbjuda en prisvärd boendelösning för affärsresenärer och företag som bygger och bedriver verksamhet i området, enligt ett pressmeddelande.

– Forenom Aparthotel Arlanda kommer att erbjuda olika logilösningar, från högkvalitativa lägenheter med två sovrum till designade hostel rum. Vi tror att den nordiska boendeupplevelsen, med bland annat ett komplett kök i varje rum, kommer intressera både långtidsresenärer och företagsresenärer”, säger Mats-Erik Lidström, vd på Forenom Sverige.

Området kring Arlanda flygplats utvecklas snabbt med nya kontorsbyggnader, hotell och ett potentiellt kongresscenter. Swedavia beräknar att antalet personer som jobbar i området kommer att öka från dagens cirka 18 000 till omkring 50 000 de närmsta 30 åren. Över 30 procent av passagerarna som reser idag är företagsresenärer, 21,1 miljoner av dessa var internationella resenärer och 5,5 miljoner nationella resenärer.

– Vi har inte förvärvat på Arlanda utan vi har ingått ett längre hyresavtal, vill inte i detalj uppge hur långt, men ett längre avtal. säger Mats-Erik Lidström, till Travel News.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019