Annons:

Fredrik Ekelund ny chef för Quality i Norden

Fredrik Ekelund blir ny Senior Vice President för Quality Hotel i Norden. Rekryteringen är en viktig pusselbit då hotellkedjan Quality Hotel är på väg in i en kraftig tillväxt på den nordiska marknaden. Ekelund kommer närmast från rollen som Chief Operating Officer för retailkedjan Nille, enligt ett pressmeddelande.

Fredrik Ekelund är utbildad civilingenjör i elektronikdesign vid Linköpings Tekniska Högskola och arbetar idag som COO och ansvarig för den norska retailkedjan Nilles kommersiella verksamhet och utveckling av koncept och marknadsföring. Inom Nille har Ekelund arbetat med att omprofilera kedjan, utveckla ett tydligare butikskoncept samt skapa mervärde för de kunder som väljer att besöka butikerna. Erfarenheter som är centrala i Quality Hotels utvecklingsarbete.

– Jag brinner för att bygga starka team. Team som inte bara levererar upplevelser som gör att gästerna kommer tillbaka utan som också gör att personalen älskar att gå till jobbet. Quality Hotel är inne i ett oerhört spännande arbete som jag vill vara en del av. Jag älskar att tänka stort, sätta höga mål och sedan tillsammans med medarbetarna leverera, säger Fredrik Ekelund, tillträdande Senior Vice President Quality Hotel.

Fredrik Ekelund är född och uppväxt i Halmstad men bor sedan många år i Oslo med sin familj. Han tillträder sin nya befattning den 31 oktober.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024