Annons:

Frösö Park i Östersund expanderar

Östersund var en av de städer som hade starkast utveckling av sålda hotellrum 2016, mycket tack vare Quality Hotel Frösö Park som slog upp sina dörrar på Frösön i maj 2015. Hotellet bygger nu ut anläggningen med 384 bäddar fördelade på 96 nya rum.

Mötes- och hotellkoncept med fokus på nya mötesmiljöer i kombination med träning och SPA kommer nu att byggas ut och blir därmed Östersunds största hotell med en kapacitet på över 700 bäddar. De nya rummen får också extra hög tillgänglighet med breda dörrar och stora badrum.

– Vi behöver fler rum för att möta efterfrågan från konferensgrupper och weekendgäster som besöker spa, tränar, äter och sover gott. Hotellet är redan idag väl anpassat för gäster med någon typ av funktionshinder och vi vill med de nya rummen bidra till Östersunds ambition att bli Europas mest tillgängliga stad. God tillgänglighet är dessutom bra för alla, säger Björn Hemmingsson, vd på Quality Hotel Frösö Park.

I direkt anslutning till hotellet planeras det för ytterligare konferenskapacitet liksom en simhall.

– En riktig simhall är ett önskemål från våra aktiva gäster och skulle vara ett perfekt komplement till vår anläggning. Vi vet också att intresset för simning är väldigt stort i närområdet och hoppas på ett samarbeten mellan fler aktörer i Östersund, inte minst kommunen.

Byggstart planeras till hösten och målsättningen är att den nya hotelldelen står klar i god tid innan VM-året 2019.

Kommentarer är stängda.