Annons:

Grands nya flaggsvit lockar hit världsstjärnorna

Det är bara logiskt att Grand Hôtels nya svit högst upp i huset kan vinna Travel News Wilhelmina Skogh-pris.

Grand Hôtel har sin första kvinnliga vd Wilhelmina Skogh i sitt DNA. Det sägs att hon spökar på hotellet och att all personal måste niga eller buga framför hennes porträtt i receptionen. Wilhelmina satt ofta på balkongen och studerade sin personal i matsalen. Spillde en servitris kaffe på en gäst blev det några dagars silverputsning i källaren.

Wilhelmina Skogh hade en unik känsla för lyx.

Den traditionen har nuvarande vd Pia Djupmark byggt vidare på när hon lät renovera flaggsviten och grannen taksviten högst upp i huset. Bakom bägge sviterna, som förstås kan öppnas upp till en gigantisk, finns den svenska inredaren Martin Brudnizki. Han är världsstjärna med bas i London och New York, men detta är hans första uppdrag i Sverige.

Resultatet är strålande.

Vi är förstås mest imponerade av 360 graders utsikten en spiraltrappa upp. De två sviterna är lyxiga med både nyproducerade unika möbler och erkända klassiker. Blandningen är personlig och gör att man genast känner sig hemma här. Det finns många stationer att hänga på om det skulle vara svårt att lämna rummet.

Det är sviter som dessa som får världsartister som Rihanna och Bruce Springsteen att komma till Stockholm och stanna ytterligare några dagar i vår vackra huvudstad. Med flaggsviten befäster Grand sin ställning som Sveriges mest kända lyxhotell.

 

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024