Annons:

Annons:

Han är årets näringslivsdiamant i Linköping

Scandics hotelldirektör Roshan Malalatunga utsågs nyligen till Årets näringslivsdiamant vid näringslivsgalan i Linköping.

Linköpings näringslivsgala vill sätta strålkastarljuset på djärva idéer, framgångar och uppmärksamma insatser för näringslivet i Linköping genom ett antal priser i olika kategorier.

Årets näringslivsdiamant, som delades ut på galan för tredje gången, går till en person, företag eller organisation som aktivt bidragit till att stimulera tillväxt, samverkan och hållbar utveckling inom Linköpings näringsliv. Vid den senaste galan, som hölls den 30 september i år, var det Scandics hotelldirektör Roshan Malalatung som fick ta emot den utmärkelsen.-

– Det är fantastiskt roligt att få ta emot ett så här fint pris och att bli uppmärksammad och uppskattad för det arbete vi gör varje dag, årets alla dagar. Det är ett slags kvitto på att vi gör rätt saker och om det går bra för Linköping, går det också bra för oss, säger Roshan Malalatunga i ett pressmeddelande.

Roshan Malalatung har arbetat 16 år inom organisationen och är hotelldirektör för Scandics tre hotell i Linköping; Scandic Frimurarehotellet, Scandic Linköping City och Scandic Linköping Väst.

En kommentar

  1. Monica S. / Trollhättan ex. commuter friend Thn-Gbg: Stort Grattis Roshan.. Bra jobbat Proud of you
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare grupp & konferenser till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
Business Travel Consultant till Hogg Robinson Group (HRG)
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018