Annons:

Annons:

Han blir ny trevenue manager på Yasuragi

Det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi anställer Markus Hellgren som ny trevenue manager.

 

– Allt fler inom hotellindustrin anställer en trevenue, total trevenue manager. Vi ser en oerhörd fördel med att få in Markus i vårt team, särskilt som han kommer från en helt annan bransch och därmed kommer ge oss nya perspektiv på intäktsstyrning, säger Sunniva Fallan Röd, vd på Yasuragi i ett pressmeddelande.

Markus Hellgren kommer främst ansvara för Yasuragis mötes- och eventdel. Markus Markus Hellgren har en gedigen utbildningsbakgrund, med bland annat en Master of Business Administration & Organizational Leadership från Åbo Akademi, School of Business. Han kommer närmast från en liknande position på Goodyear & Dunlop Tyres.

MarkusHellgren kommer att ingå i ledningsgruppen och ansvara för företagets försäljning inom alla avdelningar med särskilt fokus på möten, event och konferenser.

– Jag ser verkligen fram emot att ta över denna roll, särskilt nu när Yasuragi har investerat i en omfattande ombyggnation och renovering av anläggningen, säger Markus Hellgren.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018