Annons:

Hanna Rolfer Wrangö är ny Nordenchef för Switzerland Convention Bureau

Switzerland Tourism har anställt Hanna Rolfer Wrangö som ny nordenchef för Switzerland Convention & Incentive Bureau. Hon har lång bakgrund av destinationsmarknadsföring, bland annat som Marketing Manager på Visit Stockholm, enligt ett pressmeddelande.

– Schweiz står för kvalitet och effektivitet men vad som också slår mig är den självklara och mycket kärleksfulla relation man har till naturen. Min målsättning är att inspirera och underlätta för arrangörer att skapa effektiva och hållbara möten som verkligen leder till affärsnytta, säger Hanna Rolfer Wrangö, nordenchef för Switzerland Convention & Incentive Bureau i ett pressmeddelande.

Den senaste månaden har Schweiz gradvis börjat lätta på de restriktioner man tidigare infört för att begränsa spridningen av covid-19. Besöksnäringen har gjort stora satsningar på den inhemska turismen, samtidigt som man förbereder sig för ett ökande antal besökare från framför allt de närliggande länderna. Det innebär att branschen kommer vara igång när resandet från Norden så småningom tar fart.

– Vi ser att flera aktörer som tidigare ställt in event nu börjar planera för att genomföra dem inom en inte alltför avlägsen framtid. Jag ser fram emot att fungera som länken mellan branschen i Schweiz och mötes- och eventarrangörer i Norden, säger Hanna Rolfer Wrangö i ett pressmeddelande.

Switzerland Tourism är Schweiz nationella turistbyrå och finns representerat med 33 kontor på 22 marknader över hela världen. Uppdraget är att marknadsföra Schweiz som en destination för semester, kongresser och möten. Switzerland Convention & Incentive Bureau är en del av Switzerland Tourism.

Kommentarer är stängda.