Annons:

Här Stordalens nya konferenshotell i Malmö

Idag öppnar kontorsbyggnaden The Point dörrarna för första gången med 29 våningar och en ny konferensvåning, tillhörande Quality Hotel View som byggts ihop med kontorsbyggnaden, enligt ett pressmeddelande.

Quality Hotel View öppnade i januari 2016 med 21 konferenslokaler och 302 gästrum. I samband med att den anslutande kontorsbyggnaden The Point öppnar ser hotelldirektör Jenny Pieplow Benestam det som en självklarhet att expandera hotellets konferensyta. Även hotellets lobby och lounge-område har öppnats upp mot The Points för att skapa en naturlig mötesplats för alla besökare och hyresgäster.

Kapaciteten för vår konferensavdelning räcker inte till då vi ser en ökande efterfrågan på möteslokaler här i Hyllie. Därför är vi väldigt glada att få utöka med sex nya konferenslokaler, samt bemanna en servicedesk på entréplan i The Point. Det kommer underlätta för hyresgästerna i kontorsbyggnaden som snabbt kommer kunna hyra en konferenslokal, beställa mat från vår restaurang eller boka ett hotellrum”, säger Jenny Pieplow Benestam, Hotelldirektör på Quality Hotel View.

Konferensavdelningen kommer att öppna den 22 januari, vilket gör att hotellet då har 27 konferenslokaler och en totalkapacitet på 1120 personer och blir en av Skånes största. Hotellet kommer även öppna upp en bistro med lättare mat och finkaffe som öppnar tidigt varje vardag.

Vi har märkt att det finns en stor efterfrågan på finare kaffe från morgontimmarna här i Hyllie och ser det som en bra service att kunna erbjuda både besökare och boende i området. Även catering, cykeluthyrning och tvättservice kommer vi kunna erbjuda hyresgästerna i The Point för att de ska känna att de nu har ett “eget hotell” med full service som komplement till sitt nya kontor” fortsätter Jenny Pieplow Benestam.

Kommentarer är stängda.