Annons:

Annons:

Holiday Club i Åre får ny vd

Pernilla Gravenfors blir ny vd och delägare för Holiday Club i Åre. Hon kommer närmast från Copperhill Mountain Lodge i Åre där hon varit vd sedan 2009.

Pernilla Gravenfors har arbetat i över 20 år inom besöksnäringen. Förutom att ha varit vd för Copperhill Mountain Lodge i Åre, har hon tidigare haft samma titel på Comwell Aspenäs, Varbergs Kurort Hotell & SPA och samt Loka Brunn (2003).

– Jag ser fram emot att tillsammans med vårt team utveckla Holiday Club ytterligare. Vi kommer att arbeta hårt för att välkomna fler och nya gäster som väljer Åre hela året, säger Pernilla Gravenfors i ett pressmeddelande.

I november 2015 fick Holiday Club i Åre fick nya ägare då Mats Svensson, genom bolag, tillsammans med Holiday Club Resorts Oy i Finland förvärvade driften av Stefan Karlsson och Ingemar Johansson. I samband med förvärvet inleddes en rekryteringsprocess för att finna en vd till det nya driftsbolaget Holiday Club Sports & Spa Hotels.

– Det känns särskilt roligt att Pernilla även gått in som delägare i bolaget, ett tydligt bevis för att hon tror på verksamheten och dess potential, säger Mats Svensson.

Pernilla Gravenfors tillträder sin tjänst som vd för Holiday Club i Åre den 17 april.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Account Manager M&E & Healthcare
Sista ansökningsdag:
14 december 2018