Annons:

Annons:

Hon blir ny chef för Comfort Hotel

Efter att ha lett arbetet som vd för hotellsatsningen på Brunkebergstorg tillträder Anna Spjuth nu som ny kedjedirektör för Comfort Hotel.

Anna Spjuth har tillträtt som ny kedjedirektör för Comfort Hotel. Anna Spjuth har lång erfarenhet av hotellbranschen, i hennes CV finns chefspositioner på Hilton, Scandic och Yasuragi Hasseludden. Hennes senaste titel var vd för Nordic Hotels & Resorts hotellsatsning på Brunkebergstorg i Stockholm (vilket Travel News skrev om förra året).

Comfort Hotel öppnar tre nya hotell i år: Comfort Hotel Göteborg, Comfort Hotel Norrköping och Comfort Hotel Karl Johan i Oslo.

– Jag lovar att vi kommer ha gasen i botten för att skapa de mest urbana, moderna, lekfulla och informella hotellen i norden. Jag ser galet mycket fram emot att tillsammans med alla härliga medarbetare på hotellen få komma igång med det nya uppdraget, säger Anna Spjuth i ett pressmeddelande om hennes nya roll.

 

En kommentar

  1. Erik: Kul och grattis!. Men varför lämnar man en satsning som förutspås bli en av Sthlms bästa hotellkoncept?. Tråkigt. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020