Annons:

Annons:

Hon blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Plaza

Den nuvarande hotelldirektören Fredrik Leek går vidare till att bli vd för nyöppnade Comfort Hotel i Göteborg och Lena Malmberg tar över ledningen som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Plaza i Karlstad.

Clarion Hotel Plaza i Karlstad får en ny hotelldirektör. Lena Malmberg tar över ledningen som hotelldirektör av Clarion Hotel Plaza när nuvarande hotelldirektören Fredrik Leek går vidare till att bli vd för nyöppnade Comfort Hotel i Göteborg.

– Lena är med sina tidigare erfarenheter och starka kännedom om lokalmarknaden tillsammans med hennes personliga, passionerade och resultatsugna ledarskap exakt vad vi behöver på Clarion Hotel Plaza, säger Henrik Berghult, chef för Clarion Hotel i ett pressmeddelande.

Lena har en bakgrund som operativ chef på kongressanläggningen Karlstad CCC där hon ansvarat för driften av centrets konferens- och restaurangavdelning. Själv säger hon om sin nya roll som hotelldirektör:

– Jag ser det som en fantastiskt rolig utmaning. Clarion Hotel Plaza är ett fint hotell som med de senaste årens renoveringar skapat bra förutsättningar för ett långsiktigt arbete. Tillsammans med personalen vill jag ytterligare sätta fokus på servicen och gästmötet, för att behålla de fantastiska rankningar hotellet idag har och se till att överträffa dessa.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019