Annons:

Hon blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Plaza

Den nuvarande hotelldirektören Fredrik Leek går vidare till att bli vd för nyöppnade Comfort Hotel i Göteborg och Lena Malmberg tar över ledningen som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Plaza i Karlstad.

Clarion Hotel Plaza i Karlstad får en ny hotelldirektör. Lena Malmberg tar över ledningen som hotelldirektör av Clarion Hotel Plaza när nuvarande hotelldirektören Fredrik Leek går vidare till att bli vd för nyöppnade Comfort Hotel i Göteborg.

– Lena är med sina tidigare erfarenheter och starka kännedom om lokalmarknaden tillsammans med hennes personliga, passionerade och resultatsugna ledarskap exakt vad vi behöver på Clarion Hotel Plaza, säger Henrik Berghult, chef för Clarion Hotel i ett pressmeddelande.

Lena har en bakgrund som operativ chef på kongressanläggningen Karlstad CCC där hon ansvarat för driften av centrets konferens- och restaurangavdelning. Själv säger hon om sin nya roll som hotelldirektör:

– Jag ser det som en fantastiskt rolig utmaning. Clarion Hotel Plaza är ett fint hotell som med de senaste årens renoveringar skapat bra förutsättningar för ett långsiktigt arbete. Tillsammans med personalen vill jag ytterligare sätta fokus på servicen och gästmötet, för att behålla de fantastiska rankningar hotellet idag har och se till att överträffa dessa.

 

Kommentarer är stängda.

Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024