Annons:

Annons:

Hon blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Wisby

Viktoria Andersson rekryteras från Stockholms största hotell, Clarion Hotel Sign, där hon haft rollen som Hotel Manager. Med start den 1 december kommer hon nu att axla rollen som General Manager på Clarion Hotel Wisby. Med en lång och bred erfarenhet inom Nordic Choice Hotels har hon arbetat med driften av såväl större som mindre hotell inom koncernen, enligt ett pressmeddelande.

  Att få ta mig an Clarion Hotel Wisby är en stor ära och jag ser stora möjligheter med att utveckla hotellet och låta det ta ännu större plats i Visby. Till den nya tjänsten tar jag med mig min långa erfarenhet från mina år inom Nordic Choice Hotels och jag ser fram emot att lyfta verksamheten och sätta hotellet på kartan som det självklara valet för såväl affärsresenärer, privatresenärer och familjen, säger Viktoria Andersson tillträdande General Manager på Clarion Hotel Wisby. 

Viktoria började sin karriär tidigt inom hotellvärlden. Som 14-åring fick hon sitt första sommarjobb i hemkommunen Storuman. 2006 började hon på Nordic Choice Hotels och sedan dess har hon vuxit med koncernen. Hon kan bland annat stoltsera med att hon var med och satte Quality Hotel Friends i Solna på kartan som vinnare av “Quality Hotel of the Year”, tre år i rad. 

– Vi är otroligt stolta och glada över att Viktoria har tackat ja till uppdraget att leda och utveckla Clarion Hotel Wisby. Med hennes långa erfarenhet, dynamiska ledarskapsstil och härliga energi är vi övertygade om att Viktoria kommer vara en tillgång för hotellet och Visby som destination, säger Christen Bagger, Senior Vice President Clarion Hotel.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020