Annons:

Hon tar över Stockholms största hotell

Jessica Norgren blir ny hotelldirektör för Clarion Hotel Sign, Stockholms största hotell. Hon kommer närmast från Clarion Hotel Arlanda Airport – men var tidigare chef för Arlandas flygplatsservice.

Nyligen blev det klart att Kai Pasma lämnar Nordic Choice Hotels och tjänsten som vd för Clarion Sign, för att i stället bli vd på The Steam Hotel i Västerås, som ska drivas av Ess Group. Hans ersättare på Clarion Sign blir Jessica Norgren, i dag hotelldirektör på Clarion Hotel Arlanda Airport. Hon var med när hotellet öppnade 2012, då som hotellchef. Innan dess var hon chef för Arlandas flygplatsservice.

– Jessica har från starten på Clarion Hotel Arlanda Airport levererat fantastiska resultat. Hon har de rätta kvalifikationerna för tjänsten på Clarion Hotel Sign och är därmed ett självklart val för oss, säger Clarionkedjans chef Henrik Berghult i ett pressmeddelande.

Hon tillträder i dag och medan rekrytering till en efterträdare på Clarion Arlanda pågår behåller hon även den tjänsten.

– Det är med visst vemod som jag lämnar min position på Clarion Hotel Arlanda Airport. Nu ska det bli väldigt roligt att arbeta med topphotellet Clarion Hotel Sign och se hur jag, tillsammans med teamet där, kan utveckla upplevelsen för de gäster som väljer ett cityhotell, säger Jessica Norgren i pressmeddelandet.

Kommentarer är stängda.

Konferensproducent till STS Alpresor
Sista ansökningsdag:
30 september 2023