Annons:

I april öppnar Ten Hotel i Upplands Väsby

I vår öppnar Ten Hotel i Upplands Väsby, ett helt nytt hotellkoncept med stort fokus på träning, sport och hälsa för moderna och aktiva resenärer. Byggnaden är signerad Junior Living, som med en unik industriell byggteknik möjliggjort ett snabbt uppförande, nytänkande och kostnadseffektivitet. Ten Hotel Upplands Väsby, det första hotellet av tio, öppnar i april.

Det nya hotellkonceptet bygger på Junior Livings unika byggteknik i samarbete med Andreas Martin-Löf Arkitekter. Hotellet har 194 rum, alla med balkonger, höghastighets-wifi, välplanerad belysning, individuella klimatanläggningar samt bekväma sängar och sänglinne av hög kvalitet. Hotellets större studios har mindre kök med diskmaskiner. Hotellet erbjuder ett stort, toppmodernt gym på 100 m2 med bastu, och intill hotellet ligger ett nytt padelcenter. Det är även nära till golfbanor samt spår för löpning, skidåkning och andra fritidsaktiviteter i närområdet.  In- och utcheckning sker digitalt, men värdar finns tillgängliga dygnet runt. I lobbyn finns även Ten Café, som erbjuder frukost för självservering samt lättare förtäring under dygnet runt från januari. Restaurang och bar öppnar under våren. 

– Efter 30 års affärsresande runt om i världen, ofta på medelklasshotell, vill man bo bra. Med vår affärsidé vill vi bevisa att lågt pris kan vara synonymt med hög kvalitet. Junior Livings kvalitativa och effektiva industriella byggteknik i kombination av funktionell design passar vår vision om att skapa en bättre vardag borta från hemmet, säger Joakim Gip i ett pressmeddelande.

Ten Hotel i Upplands Väsby.

En kommentar

  1. Steffen: så nya Ten hotels ser som affärsidé att bygga nytt och sälja rum för 400:- per natt. Dessutom räknar dom med att bygga 10 liknande hotel. Dom borde lära sig att gäster sällan accepterar höjningar av ett rumspris som dom vant sig vid att betala Vore också intressant se kalkylen. Hursom är modulhotellen snygga och smarta även om dom nog kommer erfara det logistiskt osmarta med att ha balkonger till rummen (rökning, oljud, slitage, städning och adderat underhåll)