Annons:

Ida-Maja Tejle är ny hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm

Ida-Maja Tejle tillträder som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm. Med lång erfarenhet inom hotellbranschen, inte minst från mat- och dryckesbranschen kommer Ida-Majas erfarenheter att stärka hotellets position som en spännande mötesplats på Södermalm, enligt ett pressmeddelande.

Under 2017 var Ida-Maja en av deltagarna på The Challenge, Clarions interna satsning på senior ledarskapsutveckling. I tillägg har hon varit involverad i flera stora projekt inom både Clarion Hotel och Nordic Choice Hotels.​ Hon kommer närmast från tjänsten som Operations Manager på samma hotell där hon varit ansvarig för driften av hotellet. Hon har även varit en nyckelspelare till framgångarna på Clarion Hotel Sign, där hon bland annat var med och implementerade samt drev ett flertal nya bar- och restaurangkoncept.

Ida-Maja Tejle tillträder tjänsten som General Manager för Clarion Hotel Stockholm den 1 oktober. Hennes tidigare tjänst, Operations Manager, kommer ersättas me två nya tjänster – Hotel Manager och Food & Beverage Manager. Dessa kommer att utlysas snarast och publiceras på jobb.choice.se

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024