Annons:

Annons:

Janiina Lindström ny hotellchef på Quality Hotel Nacka

Med sin gedigna passion för försäljning och hotellbranschen tillträder nu Janiina Lindström som ny hotellchef på Quality Hotel Nacka. Janiina kommer närmast från sin tjänst som Sales Manager på hotellet där hon ansvarat för försäljning och kundrelationer i Nacka/Sickla området, enligt ett pressmeddelande.

“Det känns ärofyllt och spännande att få ta mig an nya ansvarsområden på hotellet. Jag brinner för försäljning, service och framförallt teambuilding. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina kollegor ta Quality Hotel Nacka ut på en härlig resa mot nya mål!“ säger Janiina Lindström, hotellchef, Quality Hotel Nacka.

I rollen som hotellchef kommer Janiina att driva idéer för utveckling av hotellet och tillsammans med hotellets ledningsgrupp och medarbetare förädla och skapa nya attraktiva möten för både gäster och lokalbor. Janiina kommer även ha en nyckelposition i att fortsätta utvecklingen att höja gäst- och medarbetarnöjdheten på hotellet.

För hotellet finns det stora visioner för utveckling såsom renovering och önskemål om tillbyggnad för både rum och konferens. Under de kommande åren kommer hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Nobelberget växer fram till en stadsdel med 500 bostäder, kreativa kontor, kultur, natur och mötesplatser, och med tunnelbana på intågande stärker Sickla sin roll som betydande länk mellan Stockholm och Nacka.

“Det känns fantastiskt kul att lyfta fram och utveckla de medarbetare vi har på hotellet och inom Nordic Choice Hotels. Janiina är ett driftsproffs ut i fingerspetsarna och hennes stora driv och känsla för försäljning och service kommer både att stärka och utveckla hotellet och ge våra gäster en fin och minnesvärd hotellupplevelse. Jag är mycket stolt över att få behålla Janiina på plats med sin kompetens och kunskap,” säger Jessica Carlde, hotelldirektör, Quality Hotel Nacka.

Janiina tillträdde sin tjänst som hotellchef den 12 augusti 2019.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.