Annons:

Annons:

K3 Travel köper Hotel Express

K3 Travel är ett Örebroföretag med lokalt ägande som nu köper upp den väletablerade franchise- verksamheten Hotel Express och flyttar därmed verksamhetens huvudkontor till Örebro, enligt ett pressmeddelande.

Hotel Express International har verksamhet i ett 30-tal länder och har tidigare haft sitt huvudkontor i Kristiansand, Norge. Nu köper K3 Travel upp franchiseverksamheten och huvudkontoret flyttar till Örebro. Affären innebär med stor sannolikhet nyanställningar på kontoret i Örebro inom kort.

– Det här är ett riktigt spännande skede för oss och vår verksamhet som vi sett fram emot länge. Det första steget efter förvärvet blir ett stort fokus på att digitalisera produkten Hotel Express. Självklart vill vi även fortsätta att utveckla ett ännu starkare utbud för våra medlemmar. Vi är glada över att nu kunna ta över stafettpinnen, leda vägen och köra järnet framåt, säger VD för K3 Travel, Peter Kristoffersson.

Hotel Express är en medlemsbaserad reseverksamhet med inriktning på affärsresenärer. Medlemmar är frekventa resenärer som erbjuds unika hotellpriser och bokningsservice. K3 Travel har tidigare varit franchisetagare och har genom Hotel Express jobbat tillsammans med den svenska hotellmarknaden i snart 30 år. På Örebrokontoret finns ca 20 anställda som främst jobbar med försäljning och bokningsservice.

– Det känns otroligt roligt att denna affär blir av! Vi har arbetat med Hotel Express i 30 år och är enormt engagerade i att ta produkten till nästa nivå. Underbara framtid – det mesta är ogjort, säger Håkan Svanberg, vd för Svanberg & CO Invest och ägare till K3 Travel.

En kommentar

  1. Revenue Manager: Kudos till Hotel Express som överlevt i 30 år trots att det är emot all logik av hotellen att rabattera sina priser när betalningsviljan hos affärsresenären är som högst.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.