Annons:

Annons:

Kvällsmaten på Clarion Collection – räddas eller slopas?

Clarion Collection-hotellen försvinner och uppgår i Clarion, det skrev Travel News igår. Gästerna blev oroliga: Vad händer med kvällsbuffén? Här är svaret.

Travel News rapporterade igår att Nordic Choice Hotels bantar antalet varumärken från fem till tre. Clarion Collection uppgår i Clarion och Quality Resort i Quality.

Det fick flera läsare att höra av sig till redaktionen och kommentera artikeln. ”Hoppas verkligen att ni INTE tar bort konceptet med kvällsmåltiderna! Det är det som får oss gäster att känna oss som hemma”, skrev signaturen Julia.

Choice Hotels kommunikationsrådgivare Kenneth Hultgren lämnar lugnande besked.

– Kvällsmåltiderna blir kvar på de hotell som i dag är Clarion Collection, de är en så stor del av varumärket. Men den införs inte på Clarionhotellen, meddelar Kenneth Hultgren.

Han meddelar också att alla Quality Resort utom fyra kommer att uppgå i Quality. De fyra är: Strömstad Spa samt de tre norska hotellen Son Spa, Norefjell Ski & Spa samt Holmsbu Hotel & Spa. De blir i stället en del av Nordic Hotels & Resorts, koncernens grupp av fristående hotell.

2 kommentarer

  1. Andreas J: Tack Choice som låter oss behålla kvällsmaten! Den gör "hotelldöden" lite enklare... Och en del skulle nog tillägga, traktamentet lite bättre :) Clarion, My Choice ;)
  2. Leve Ullared!: Hahahaha...."känna oss som hemma"....Håller med föregående talare; inte vill man norpa på traktamentet! Det är det det hela handlar. Jag bor på Clarion just av den anledningen....!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.