Annons:

Lars Ålund blir hotelldirektör på nya Smådalarö Gård

Nyöppningen är en storsatsning i regi av familjeägda Sabis, och det står nu klart att Lars Ålund har fått förtroendet att öppna och förvalta Smådalarö Gård Hotell & Spa som hotelldirektör.

Redan i unga år lämnade Lars Sverige för att starta sin karriär som reseledare och därefter har han tillbringat hela sitt yrkes verksamma liv inom besöksnäringen – i Sverige såväl som utomlands. De senaste 20 åren har han bland annat haft ledande positioner inom Accor Hotels och Rezidor Hotel Group, senast på Royal Park Hotel Blu i rollen som VD.

– Det är med stor glädje jag tar mig an utmaningen att etablera Smådalarö Gård som Skandinaviens bästa spa- och upplevelsedestination. Jag ser verkligen fram emot att spendera mina dagar ute på Smådalarö Gård, där jag och mitt team ska erbjuda en upplevelse och service som är lika extraordinär som platsen, säger Lars Ålund, Hotelldirektör, Smådalarö Gård Hotell & Spa i ett pressmeddelande.

– Att lansera den här exklusiva skärgårdsdestinationen med Lars vid rodret känns tryggt. Lars erfarenhet från branschen, såväl internationell som på hemmaplan, ger oss fantastiska förutsättningar att etablera våra nya koncept och samtidigt fortsätta höja nivån ytterligare, både när det gäller service och upplevelser säger Ulf Cato, Affärsområdeschef Hotell & Möten på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

 

 

2 kommentarer

  1. Jens Vincent: Grattis Lars! Och inte minst Smådalarö Gård Hotell & Spa:-)
  2. Roger: Jag säger detsamma. Stort Grattis Lars och Sabis.
Sales Executive – Junior – Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 februari 2023
Restaurangchef – Vaxholms Kastell & Badholmen
Sista ansökningsdag:
23 februari 2023
Skandinaviens största safaripark söker operation manager
Sista ansökningsdag:
11 februari 2023
Jambo Tours söker en biljettör
Sista ansökningsdag:
31 januari 2023