Annons:

Annons:

Ligula växer med nya hotell

Ligula har tecknat avtal om två nya hotell som ska uppföras i Lund och Halmstad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hotellet i Lund kommer att gå under varumärket Motel L med och ha 260 rum. I Halmstad blir det ett hotell under varumärket ProfilHotels med cirka 240 rum. Båda hotellen beräknas stå klar under andra kvartalet 2020.

– Vi är mycket glada att kunna utöka vår hotellportfölj med dessa två hotell. För vårt varumärke Motel L blir det den tredje etableringen och det första i södra Sverige medan tillkomsten av ett ProfilHotel i Halmstad blir vårt tolfte ProfilHotel. I bägge dessa städer är vi sedan tidigare etablerade och dessa hotell befäster väl vår strategi om utökat erbjudande i de städer vi är närvarande”, säger Uwe Löffler vd för Ligula Hospitality Group i en kommentar.

Ligula skriver i ett pressmeddelande att ”undertecknande av dessa två kontrakt ligger i linje med koncernens expansionsplaner. Ligula har fortsatta planer för Sverige tillsammans med övriga huvudstäder i Norden och Skandinavien. Utöver dessa städer fortsätter Ligula att även analysera större städer i Europa samt andra intressanta nav i världen.”

Båda hotellen utvecklas av Magnolia Bostad tillsammans med Ligula Hospitality Group och byggs på totalentreprenad av Serneke. Ägare till fastigheterna blir tjänstepensionsbolaget Alecta.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant to FCM Travel Solutions Sweden
Sista ansökningsdag:
11 december 2019
Vi söker en Vikarierande Systemspecialist
Sista ansökningsdag:
15 december 2019
På nytt jobb