Annons:

Annons:

Ligula växer med nya hotell

Ligula har tecknat avtal om två nya hotell som ska uppföras i Lund och Halmstad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hotellet i Lund kommer att gå under varumärket Motel L med och ha 260 rum. I Halmstad blir det ett hotell under varumärket ProfilHotels med cirka 240 rum. Båda hotellen beräknas stå klar under andra kvartalet 2020.

– Vi är mycket glada att kunna utöka vår hotellportfölj med dessa två hotell. För vårt varumärke Motel L blir det den tredje etableringen och det första i södra Sverige medan tillkomsten av ett ProfilHotel i Halmstad blir vårt tolfte ProfilHotel. I bägge dessa städer är vi sedan tidigare etablerade och dessa hotell befäster väl vår strategi om utökat erbjudande i de städer vi är närvarande”, säger Uwe Löffler vd för Ligula Hospitality Group i en kommentar.

Ligula skriver i ett pressmeddelande att ”undertecknande av dessa två kontrakt ligger i linje med koncernens expansionsplaner. Ligula har fortsatta planer för Sverige tillsammans med övriga huvudstäder i Norden och Skandinavien. Utöver dessa städer fortsätter Ligula att även analysera större städer i Europa samt andra intressanta nav i världen.”

Båda hotellen utvecklas av Magnolia Bostad tillsammans med Ligula Hospitality Group och byggs på totalentreprenad av Serneke. Ägare till fastigheterna blir tjänstepensionsbolaget Alecta.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.