Annons:

Annons:

Marriott ser vändning i Kina

Världens största hotellkedja, amerikanska Marriott, ser nu lite positiva signaler i Kina i samband med att man redovisar nya delårssiffror. "Beläggningen på våra hotell i regionen nådde 25 procent i april, upp rejält jämfört med 10 procent i mitten av februari", skriver bolaget i delårsrapporten.

För årets första kvartal blev det dock mörka siffror i en sektor som är en av de värst drabbade av coronapandemin. Intäkterna per rum sjönk med 22,5 procent och aktien faller drygt en procent på förhandeln på Wall Street efter att ha rasat drygt 40 procent sedan årsskiftet.

En kommentar

  1. David H.: Marriott med sina alla varumärken är världens största hotellföretag. Delårsrapporten skrivs med hänsyn till hela koncernen, inte bara för Marriott brand. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.