Annons:

Annons:

Miljöutmärkelse till RIU-hotell

När Fritidsresors moderkoncern TUI delar ut sitt årliga pris till hotell som utmärkt sig när det gäller miljömedvetenhet och hållbart engagemang är det sexton hotell RIU-hotell i Spanien och Portugal som får årets pris.

Syftet med priset, som delats ut sedan 1996, är att uppmärksamma hotell som arbetar med en hållbar utveckling och belöna uppnådda resultat – inte minst vad gäller besparingar inom energi och vatten. Hotellen som får utmärkelsen genomgår alla en utvärdering där officiella granskares poängsystem räknats in. Socialt engagemang och konsumenters åsikter ingår som några av punkterna i utvärderingen.

Utmärkelsen representerar den strategiska hållbarhetsplan som RIU-hotellen sedan tidigare arbetar efter, där en av prioriteringarna är certifiering för samtliga hotell med prestigefyllda internationella utmärkelser för hållbarhet.

3 kommentarer

  1. Anonym: Duktigt, de klappar sig själva på ryggen. Är ju samma företag....och de har ensamrätt på att sälja det. Och sedan dess har priserna på resor till RIU hotellen gått rakt i taket. Well done.... Svara
    • Anonym: Är det inte på axeln man brukar klappa sig? Svara
      • Anonym: otroligt relevant! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019