Annons:

Annons:

Morsi Khaled får utökat mandat, blir vd på Blique by Nobis

Parallellt med sin nuvarande roll som VD för Nobis Hotel Stockholm axlar nu Morsi Khaled rollen som VD för Blique by Nobis, Nobis Hospitality Groups senaste hotellsatsning. Hotellet öppnade i april 2019 och rymmer 249 rum, två restauranger, barer, innergård, eventlokaler och takterrass, enligt ett pressmeddelande.

– För mig är detta en dröm som blir sann. Jag har tusentals idéer och tankar som jag vill förverkliga och nu har jag ytterligare ett projekt att ta mig an. Nobis Hotel på Norrmalmstorg och Blique by Nobis i Hagastaden är koncernens två största hotell. Jag ser fram emot utmaningen, säger Morsi Khaled, VD Nobis Hotel Stockholm och Blique by Nobis.

Morsi Khaled har jobbat i koncernen sedan 2008. 2017 axlade han rollen som VD på koncernens flaggskepp Nobis Hotel Stockholm. Innan det var Morsi VD på Miss Clara, koncernens hotell på Sveavägen. Med Morsi på plats är Blique by Nobis redo att blomstra.

– Morsi har varit en stor tillgång för koncernen i över 10 år. Han är en obotlig ’doer’ som ser till att saker blir gjort, en viktig egenskap för en VD inom Nobis Hospitality Group, säger Alessandro Catenacci, grundare och ägare Nobis Hospitality Group.

Blique by Nobis ligger i en historisk byggnad på Gävlegatan, från början arkitektritad av världsberömde Sigurd Lewerentz. Idag omvandlad till hotell tillsammans med Wingårdhs arkitekter. Området, Hagastaden, är även känt som Stockholms galleridistrikt där Blique by Nobis vill vara en samlingsplats för kreativitet och kultur.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.