Annons:

Annons:

Något ner för Accor första halvåret

Accor Hotels redovisade en ökad omsättning och ett försämrat rörelseresultat första halvåret 2016. Det framgår av ett pressmeddelande.

Omsättningen uppgick det första halvåret till 2 598 miljoner euro, en uppgång med 2 procent jämfört med samma period i fjol. Rörelseresultatet för första halvåret blev totalt 239 miljoner euro, 4 procent ned jämfört med första halvåret 2015.

– Med tanke på att flera av våra nyckelmarknader, inklusive Frankrike och Brasilien, skakades av kriser och våldsamma händelser visade koncernen anmärkningsvärd motståndskraft under första halvan av 2016. Vi fortsatte att investera kraftigt för att växa, säger säger Sébastien Bazin, styrelseordförande och koncernchef för Accor Hotels i ett pressmeddelande.

Accors uppger att resultatmålet för hela året 2016 ligger på mellan 670 och 720 miljoner euro, vilket är något bättre än 2015 då rörelseresultatet landade på 665 miljoner euro.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019