Annons:

Nordic Choice Hotels erbjuder lojalitetsmedlemmar hotelltjänster i hemmet

Utvecklingen inom hotellnäringen går snabbare än någonsin och gränserna mellan hotellupplevelsen och vardagen suddas ut. Genom att lansera hotelltjänster i hemmen tar Nordic Choice Hotels nya grepp för att sprida lite mer skimmer över vardagen, enligt ett pressmeddelande.

En vanlig feedback från hotellens gäster är att de önskar ta med hotellkänslan hem när det lämnar hotellet. Att slippa checka ut. Sedan en tid tillbaka testas därför en ny tjänst där medlemmar i Nordic Choice Club och boendes på Kungsholmen i Stockholm erbjuds en prenumeration av hotelltjänster som till exempel städning, skönt mjuka handdukar, fluffiga täcken och kuddar och lyxiga badrumsprodukter samt en avkopplande hotellfrukost på närliggande hotell. Allt med Clarion Hotel Amaranten som nav för service och kvalité.

– Vi frågor oss ständigt hur vi bättre kan svara på våra gästers behov och hur hotellen i högre utsträckning kan vara en del av våra gästers vardag och underlätta deras liv. En av de saker som gästerna gång på gång berättar för oss att det värsta med att bo på hotell är att de så småningom måste checka ut. Detta har vi tagit fasta på och drivs av att erbjuda tjänster som gör att skillnaden mellan en hotellupplevelse och att vara hemma suddas ut, säger Christian Lundén, director of Future Business på Nordic Choice Hotels i ett pressmeddelande.

Tjänsterna som just nu testas på Kungsholmen i Stockholm har varit oerhört populärt.

– Vi har varit försiktiga med att kommunicera detta eftersom det enbart är en testperiod men det är tydligt att djungeltrumman har gått. De platser vi kunnat erbjuda nu i början fylldes snabbt och kölista är lång. Det här har varit en succé från dag ett och jag hoppas nu att vi kommer att kunna gå ut i större skala inom kort, säger Clarion Hotel Amarantens VD Ulf Cato.

Det är tydligt att “testpiloterna” av tjänsten gillar det de får testa.

– Det här är en tjänst som vi länge har letat efter och vi älskar det! Att få den där sköna hotellkänslan även hemma är fantastiskt och vi ser så många framtida möjligheter med tjänsten, säger testpiloten Andrea Dorg.

Projektet som nu testas sträcker sig in i februari. När den perioden är över kommer utfallet utvärderas. Om allt faller väl ut kommer detta lanseras i fler delar av Norden med förhoppning om att det ska bli en naturlig del av hotellens erbjudanden. Möjligheterna är stora att efter hand koppla på fler tjänster som matleveranser, tvättning och strykning, klädleveranser och mycket annat. Syftet med projektet är dels att ge medlemmar i Nordic Choice Club ytterligare fördelar med sitt medlemskap och underlätta deras vardag men det finns också en tydlig ambition att projektet ska bidra till minskat klimatavtryck.

– Det här är naturligtvis otroligt skönt för våra gäster som får en lyxigare och mer bekväm vardag till ett pris alla har råd med men vi ser också att detta kommer att hjälpa människor att leva ett mer hållbart liv. Genom samordnade transporter, medvetna leverantörer av mat och produkter och dessutom erbjuder mat från hotellens restauranger så minskar vi inte bara utsläppen utan också matsvinnet. Gästerna kan kort och gott sova med gott samvete, säger Christian Lundén.

Kommentarer är stängda.