Annons:

Stordalen storsatsar i Västsverige

Nordic Choice Hotels ökar sin närvaro i Västsverige. Hotellkedjan tar över tre hotell i Borås och ett i centrala Göteborg. Säljare är Svenska Stadshotell AB.

Nordic Choice Hotels ökar kraftigt sin närvaro i Västsverige genom att köpa  totalt fyra stycken driftskontrakt av hotell i Borås och Göteborg.

I Borås förvärvas hotellen First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås och Comfort Hotel Jazz. Affären innebär att Nordic Choice Hotels kommer att kunna erbjuda 352 rum på Borås hotellmarknad.

– Det här är första gången jag går in i en och samma stad och tar över tre stycken hotell samtidigt, säger Petter A Stordalen, ägare och styrelseordförande för Nordic Choice Hotels i ett pressmeddelande.

Utöver satsningen i Borås ökar också Choice sin närvaro i Göteborg genom att ta över Best Western Hotel Göteborg på Skeppsbron. Hotellet har i dagsläget  72 rum men ska byggas ut till 278 rum.

– Som alla vet så älskar jag Göteborg och därför fortsätter jag satsa i stan, säger Petter A Stordalen.

Avtalet som skrivits mellan Nordic Choice Hotels och Svenska Stadshotell AB innebär att de nämnda hotellen i Borås och Göteborg blir del av Nordic Choice från och med den 30 juni 2015. Transaktionen är villkorad av sedvanliga tillträdesvillkor, enligt pressmeddelandet.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024