Annons:

Nordic Choice Hotels värvar Lisa Farrar till digital storsatsning

Nordic Choice Hotels har anställt Lisa Farrar för att leda hotellkoncernens digitala storsatsning. Lisa Farrar kommer närmast från tjänsten som nordeuropeisk direktör för Expedia-ägda Ebookers.

Nordic Choice Hotels etablerar ett nytt bolag med fokus på digital och teknisk innovation. Chef för det nya teknikbolaget blir Lisa Farrar, tidigare nordeuropeisk direktör för Expedia-ägda ebookers.

– Jag gläder mig enormt till att få möta alla mina medarbetare och få ta tag i uppgiften att leda Nordic Choice Hotels nya teknikbolag. Det är modigt av en stor nordisk aktör som i utgångspunkt jobbar med fysiska produkter att våga satsa stort på teknik. Detta sätter en helt ny standard för hur man kan och borde jobba för att hänga med i en ny, digital värld, säger Lisa Farrar i ett pressmeddelande.

Det nya bolaget drar igång den 1 januari 2016. I samband med detta kommer det också att skapas ett separat tjänstebolag som erbjuder tjänster till hotell.

– Nordic Choice Hotels ska leverera världens bästa gästresa och idag handlar detta både om den digitala och den fysiska resan. Därför etablerar vi ett eget bolag som ska ha fullt fokus på utvecklingen av morgondagens tjänster. Detta kommer att komma våra gäster till godo då de får en stressfri och personligt anpassad gästresa med ett kraftigt stärkt serviceutbud, säger Bjørn Arild Wisth, vice koncernchef för Nordic Choice Hotels.

Kommentarer är stängda.