Annons:

Nu är Mews i mål med implementering av Petter Stordalens 230 hotell

Mews, den molnbaserade tjänsten för hotell- och restaurangbranschen, har nu slutfört en sin utrullning av sitt Property Management System (PMS) i hela Strawberrys  hotellportfölj. 

Strawberry har redan hanterat över 2,5 miljoner bokningar via Mews och idag  använder 9000 hotellanställda på 230 av gruppens hotell Mews. 

– Den här transformationen har varit en stor och viktig del i vår ständiga strävan efter innovation och  vi är mycket glada över att hela vår hotellportfölj nu använder Mews, säger Eirik Bogsnes, Executive  Vice President på Strawberry i ett pressmeddelande. 

– Implementering av Mews hos över 200 hotell var ett stort jobb eftersom varje hotell också använder  ett antal integrationer som var tvungen att sömlöst flyttas, förklarar Kari Anna Fiskvik, Senior Vice  President Technology på Strawberry.

– Under de senaste två åren har vi lärt känna teamet på Strawberry mycket väl, och deras öppenhet  för nya arbetssätt och engagemang för att leverera enastående gästupplevelser är en stor  inspirationskälla”, avslutar Matt Welle, VD för Mews i ett pressmeddelande.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna