Annons:

Annons:

Ny digital hotellguide för hotellsamlare

Små, personliga hotell och annorlunda upplevelser vid sidan av de svenska allfartsvägarna? Nya hotellguiden The Hotel Collector's Guide gör det lättare för resenärer från hela världen att hitta de riktiga pärlorna.

Idén till guiden Hotel Collectors Guide  fick Agneta Green, som driver restaurangerna Oaxen Krog & Slip och hotellfartyget Prince van Orangiën, när hon lade märke till att en del hotellgäster kom främst för hotellupplevelsen som sådan – inte bara för någonstans att övernatta – och att de också letade efter fler liknande ställen att besöka. Hon beskriver dem som hotellsamlare.

– Det är gäster som söker sig till små och personliga hotell, med hotellvistelsen i sig som målet med resan. De frågar ofta om jag kan rekommendera ställen som de borde besöka. När jag nämnde det för de andra hotellägarna kände de omedelbart igen sig och vi såg hur vi både skulle kunna hjälpa de här gästerna, och varandra, säger Agneta Green.

Från starten ingår Prince van Orangiën och Svartsö Logi i Stockholms-området, Lådfabriken på västkusten samt Stelor och Furillen på Gotland – och fler är på väg. Att det är små och i flera fall säsongsöppna hotell betyder också begränsade marknadsförings-resurser. Många har förlitat sig på personliga rekommendationer, och klarat sig bra, men genom guiden hoppas de kunna nå ut till fler.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018