Annons:

Annons:

Johanna Hellström.

Ny hotelldirektör för Clarion i Nyköping

Johanna Hellström blir hotelldirektör och vd för Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping.

– Vi har sökt bland Sveriges främsta ledare för att hitta den som har de bästa förutsättningarna att leda vårt viktiga hotell i Nyköping. Johanna Hellström utmärkte sig från första stund och har visat fantastiska resultat på sina tidigare positioner inom kedjan, säger Richard Svartvik, driftsdirektör för Clarion Collection Hotel Sverige i ett pressmeddelande.

Johannas CV är gediget: hennes senaste jobb var som hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Carlscrona men hon har också varit hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien, tillförordnad hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Post i Oskarshamn samt arbetat som projektledare och management trainee inom Clarion Collection-kedjan.

– Ska Kompaniet fortsätta vara Nyköpings främsta hotell krävs att vi ständigt är öppna för förändring och alltid ser utifrån gästernas behov. Tillsammans med Kompaniets fantastiska personal ska vi fortsätta leverera oemotståndlig service, skapa annorlunda hotellupplevelser och förhoppningsvis överraska våra gäster, säger Johanna Hellström i pressmeddelandet.

Johanna Hellström tillträder sin nya roll under våren.

En kommentar

  1. Ann-Kristin Rahm: Roligt, - Välkommen till Nyköping! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019