Annons:

Quality Airport Hotel Arlanda tar in Jessica Carlde för att leda storsatsning

Med sin breda kunskap inom hotellbranschen samt gedigna passion för sälj tillträder nu Jessica Carlde som ny hotelldirektör på Nordic Choice Hotels nya storsatsning, Quality Airport Hotel Arlanda. Omvandlingen av hotellet och området Arlandastad har börjat och nu siktar hotellet på att bli Stockholms ledande mötesplats, enligt ett pressmeddelande.

Jessica kommer närmast från en tjänst som hotelldirektör på Quality Hotel Nacka, där hon tillsammans med sitt team fått upp omsättningen avsevärt samt ökat både gäst- och medarbetarnöjdheten. Med sina 20 år inom hotellbranschen i ledande befattningar bidrar hon med stor erfarenhet inom sälj och ledarskap. Jessica har tidigare arbetat i flera olika roller inom säljledning i Clarion Hotel och Nordic Choice Hotels samt som hotelldirektör på Comfort Hotel Stockholm.

”Vi är glada och stolta över att ha fått Jessica på plats. Jessica har lång erfarenhet inom branschen och i synnerhet inom det kommersiella. Nya Quality Airport Hotel Arlanda växer fram och tillsammans med Scandinavian XPO sätter vi en ny mötesarena på plats i Sverige. Jessicas bakgrund från försäljning och hotelldrift kommer att erbjuda gästerna nya spännande upplevelser i Arlanda-området. Jessica har en stor arbetsglädje, en genuin passion för service och kommer att bidra vidare mot vårt mål till Nordens bästa arbetsplats”, säger Susanna Ståhl, Director of Operations Quality Hotel Sverige och Danmark.

Just nu genomgår det befintliga hotellet en omfattande renovering och ombyggnad, och i samband med det byggs ett hotelltorn med ytterligare hotellrum. När projektet är klart, vilket beräknas till slutet av 2020, har hotellet vuxit från 228 till 421 hotellrum och kommer erbjuda en mötesyta på totalt 2323 kvm. Utöver den nya hotellkroppen är också det nya mässområdet Scandinavian XPO en nyckel i skapandet av den nya flygplatsstaden.

Jag är fantastiskt glad över att få äran att ta mig an ett nytt uppdrag inom Quality Hotel, där fokus är sälj av vår nya stora konferensanläggning ute på mötesdestinationen Arlanda. Tillsammans med teamet ska vi sätta hotellet på kartan och visa att Arlanda är en destination att räkna med tillsammans med våra kollegor Clarion Hotel och Comfort Hotel, samt den direkta anslutningen till Scandinavian XPO som möjliggör för oändliga mötesmöjligheter. Under tiden ska vi säkra att befintliga kunder får samma fina gästupplevelse, trots en pågående renovering och utbyggnad. Vi ses på Arlanda!”, säger Jessica Carlde, tillträdande hotelldirektör på Quality Airport Hotel Arlanda.

Jessica tillträder sin tjänst den 1:a oktober 2019.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024