Annons:

Annons:

Quality Hotel View i Malmö bygger uppåt

Quality Hotel View slog för första gången upp dörrarna den 11 januari 2016. Sedan dess har hotellet varit ett populärt resmål både för privatpersoner och för företag. Verksamheten har frodats och många större konferenser har tagit plats i hotellets 21 konferenslokaler. I samband med att den anslutande kontorsbyggnaden The Point börjar ta form ser nu Hotelldirektör Jenny Pieplow Benestam det som en självklarhet att expandera hotellets konferensyta, enligt ett pressmeddelande.

”Kapaciteten för hotellet räcker inte till och vi ser att det finns en stor efterfrågan på möteslokaler här i Hyllie. Stadsdelen växer för varje år, både gällande företag och boende, och det är fantastiskt roligt att vi får vara delaktiga i denna process”, säger Jenny Pieplow Benestam, Hotelldirektör på Quality Hotel View.

Förra veckan stod det klart Quality Hotel View kommer att utöka verksamheten med sex nya konferenslokaler i The Point, som planeras stå färdig under början av 2020. Även hotellets lobby och lounge kommer att öppnas upp och byggas ihop med kontorsbyggnadens. The Point kommer med sina 29 våningar bli Malmös näst högsta skyskrapa och den största kontorsbyggnaden i Öresundsregionen.

”Detta kommer att lyfta Hyllie och Öresundregionen till en ny nivå. Vi vill skapa en naturlig mötesplats för både besökare och företag”, fortsätter Jenny Pieplow Benestam, ”Malmö är på väg att få ett nytt, levande centrum med närhet till både landsbygden och Köpenhamn.”

En kommentar

  1. Ingela: Fantastiskt roligt! Väldigt trevligt hotell både för konferens och semester.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.