Annons:

Scandic förlänger med Oracles uppdaterade hotellsystem

Scandic Hotels Group är den första hotellkedjan i världen att gå live med OPERA Cloud Central på sina hotell. Enligt ett pressmeddelande finns integrerade funktioner för distribution, försäljning, service och lojalitet.

Oracle tillkännagav idag den allmänna tillgängligheten av Oracle OPERA Cloud Central. Allt-i-ett-plattformen för hotellbranschen förenar data och funktionalitet från OPERA Clouds moduler i ett gemensamt användargränssnitt och en gemensam upplevelse. Med den kan operatörerna få en heltäckande bild av sin hotellverksamhet, inklusive distribution, försäljning, serviceinteraktioner, lojalitetsprogram och mer, vilket gör det möjligt för dem att fatta snabbare beslut till förmån för personal och gäster.  

Scandic Hotels Group, Nordens största hotelloperatör med 280 hotell i sex länder, är den första kedjan som går live med systemet.

”Oracles lösning stödjer vår strategi att ständigt förbättra gästupplevelsen och skapa en ännu mer kostnadseffektiv driftsmodell”, säger Jens Mathiesen, VD och koncernchef för Scandic Hotels Group i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.