Annons:

Annons:

Scandic satsar i Frankfurt

Scandic har tecknat ett långsiktigt avtal med utvecklaren B&L Group om driften av ett nytt stort hotell i Frankfurt.

Den nya konferens- och eventhotellet ska vara en del av Frankfurts nya ”Hafenpark Quarter”, ett så kallat ”mixed-use” komplex vid Main-floden, nära stadens centrum och bredvid Europeiska centralbankens nya huvudkontor (ECB). Hotellet förväntas öppna år 2021, skriver Scandic i ett pressmeddelande.

Hotellet 22 000 kvadratmeter stort med 506 rum samt ett konferens- och eventutrymme på 2 000 kvadratmeter. Hotellet kommer enligt Scandic även erbjuda ”en högklassig restaurang och bar, ett modernt gym samt en av de största salarna i Frankfurt på 600 kvadratmeter.”

– Frankfurt är ett viktigt finansiellt center och en global kommersiell knutpunkt vilket gör detta till ett fantastiskt tillfälle för Scandic Hotels. Vi förväntar oss att det nya hotellet kommer utvecklas väl på marknaden tack vare ett flertal intäktsmöjligheter och det fantastiska läget bredvid ECB, säger Michel Schutzbach, Landschef Scandic Tyskland.

Avtalet är villkorat bygglov.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018